Skip to main content

Groepsleerkracht

Werken op de leukste dorpsschool in de omgeving?
Wij zoeken jou!

"Hey, juf of meester, komt u ons lesgeven?"

Wij zoeken een bevlogen, enthousiaste en flexibele leerkracht die de voordelen van een dubbele combinatiegroep weet te benutten en die samen met ons team onze leerlingen wil voorbereiden op de toekomst. Daarnaast bieden wij een klein team dat graag samen de handen uit de mouwen steekt, dat houdt van onderwijsvernieuwing en verbetering en zich inzet om eigenaarschap van leerlingen te vergroten.

De Viergang is een fijne school met een eigen onderwijsorganisatie, waar we kinderen vanuit veiligheid, plezier en vertrouwen willen laten groeien in verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken en zelfvertrouwen. Ons motto is: Samen Uniek!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over deze leuke baan? Neem contact op met Nienke van den Wijngaard, 06 - 2054 2922 of njo@scopescholen.nl of kom langs voor een kopje koffie of thee en we laten je de school zien!
 
Een sollicitatiebrief met cv kunnen tot uiterlijk 22 september 2022 worden gestuurd t.a.v. mevrouw N. van den Wijngaard, teamleider De Viergang, via een e-mail naar werkenbijpo@scopescholen.nl onder vermelding van het vacaturenummer VRG1.

De Viergang kippen