Skip to main content

Aanmelden

Een nieuwe fase breekt aan, je kind is drie jaar en gaat bijna naar school of je kind is al ouder en maakt een overstap. Het uitzoeken van een (nieuwe) school is een belangrijke stap.

Het is zover! De nieuwste stap in de ontwikkeling van je kind gaat beginnen: het is tijd om een basisschool uit te kiezen. Als je kind drie jaar is, is het verstandig alvast te beginnen met de zoektocht naar een passende basisschool. Misschien heb je over De Viergang gehoord van bekenden of ben je ons tegengekomen op internet. We nodigen je graag uit om – samen met je zoon of dochter – een kijkje te komen nemen. Zo kunnen jullie kennismaken met de school, de leerkrachten en natuurlijk de kinderen. Graag vertellen we je meer over onze school en geven we je graag een rondleiding om de sfeer te proeven. 

Ben je enthousiast geworden tijdens het bezoek? Dan kun je het aanmeldformulier invullen. Een paar weken voor de vierde verjaardag is je kind van harte welkom om drie dagdelen naar school te komen. Zo kan je zoon of dochter vast wennen aan de schoolse routine en kennismaken met klasgenootjes. Na de vierde verjaardag gaat het echt beginnen, je kleuter gaat naar school. Welkom op De Viergang!

Soms komt het voor dat kinderen tijdens hun schoolcarrière wisselen van school, uiteraard ben je dan ook welkom voor een gesprek en een rondleiding door onze school. We zullen dan goed kijken naar de onderwijsbehoeften van je kind en samen kijken of wij een passende onderwijsplek zijn. 

 

Kennis maken?

Mail teamleider Nienke van den Wijngaard deviergang@scopescholen.nl