Skip to main content

Opvang buiten schooltijd

Onze leerlingen kunnen elke dag – behalve op woensdag – tussen de middag overblijven. Als de pauze om twaalf uur begint, gaan de jongste kinderen eten en mogen de hogere groepen eerst buiten spelen. Als de kinderen uit groep 1-2-3 hun boterham op hebben, mogen ook zij een frisse neus halen. Als het regent, mogen de kinderen een spelletje doen, knutselen of een boek lezen. En in de zomer? Dan eten we met z’n allen buiten aan de picknicktafels.

Tussenschoolse opvang "De Viergang"

Onze leerlingen kunnen elke dag – behalve op woensdag – tussen de middag overblijven. Als de pauze om twaalf uur begint, gaan de jongste kinderen eten en mogen de hogere groepen eerst buiten spelen. Als de kleuters hun boterham op hebben, mogen ook zij een frisse neus halen. Als het regent, mogen de kinderen een spelletje doen, knutselen of een boek lezen. En in de zomer? Dan eten we met z’n allen buiten aan de picknicktafels. Aanmelden voor de tussenschoolse opvang kan via e-mailadres overblijfdeviergang@scopescholen.nl en via Parro.

De overblijfcoördinator is Sharon Wijsman.

 

Buitenschoolse opvang

In ons gebouw zit niet alleen onze school. Ook kinderdagverblijf De Molenkiek, peuteropvang en buitenschoolse opvang hebben hier onderdak. We werken veel samen en houden bijvoorbeeld gezamenlijk activiteiten. Voor de kinderen is het fijn dat ze alle mogelijke opvang en scholing in een gebouw kunnen krijgen, dat biedt hen een vertrouwde omgeving.

De buitenschoolse opvang (BSO) is er speciaal voor onze leerlingen. Elke maandag, dinsdag en donderdag kunnen ze hier na schooltijd terecht om te spelen, knutselen, sporten en te ontspannen. Ook opvang voor school is mogelijk en ook in de vakantie is de BSO geopend zodat kinderen gezellig samen kunnen spelen.