Skip to main content

Opvang buiten schooltijd

Onze leerlingen kunnen elke dag – behalve op woensdag – tussen de middag overblijven. Als de pauze om twaalf uur begint, gaan de jongste kinderen eten en mogen de hogere groepen eerst buiten spelen. Als de kinderen uit groep 1-2-3 hun boterham op hebben, mogen ook zij een frisse neus halen. Als het regent, mogen de kinderen een spelletje doen, knutselen of een boek lezen. En in de zomer? Dan eten we met z’n allen buiten aan de picknicktafels.

Tussenschoolse opvang "De Viergang"

Op De Viergang hebben de kinderen de mogelijkheid om tussen de middag thuis te eten. Uiteraard kunnen de kinderen die deze mogelijkheid niet hebben bij onze TSO hun boterham eten. De TSO van De Viergang staat voor een goede en rustige sfeer waarin kinderen alle tijd krijgen hun boterham te eten en te ontspannen. 

Aanmelden voor de tussenschoolse opvang gaat bij voorkeur via Parro, aanmelden per mail kan uiteraard ook: overblijfdeviergang@scopescholen.nl.

De overblijfcoördinator is Sharon Wijsman.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onderstaand document. 

 

Buitenschoolse opvang

In ons gebouw zit niet alleen onze school. Ook kinderdagverblijf De Molenkiek, peuteropvang en buitenschoolse opvang hebben hier onderdak. We werken veel samen en houden bijvoorbeeld gezamenlijk activiteiten. Voor de kinderen is het fijn dat ze alle mogelijke opvang en scholing in een gebouw kunnen krijgen, dat biedt hen een vertrouwde omgeving.

De buitenschoolse opvang (BSO) is er speciaal voor onze leerlingen. Elke maandag, dinsdag en donderdag kunnen ze hier na schooltijd terecht om te spelen, knutselen, sporten en te ontspannen. Ook opvang voor school is mogelijk en ook in de vakantie is de BSO geopend zodat kinderen gezellig samen kunnen spelen.

Meer informatie over De Molenkiek is te vinden op de website: https://www.kdvpolderpret.nl/locaties/aarlanderveen/