agenda

Er zijn geen naderende evenementen.

Sponsorrun 2017

Vrijdag 21 april worden de Koningsspelen gehouden. Groep 1-6 zal hieraan deelnemen op de voetbalvelden van Aarlanderveen. Op deze dag zullen deze groepen ook meedoen aan een sponsorrun van De Viergang. Dit zal zo rond 8.45 uur zijn.

Groep 7/8 zal deze dag meedoen aan de Alphense Sportdag. Zij zullen samen met de groepen 7/8 uit Alphen een sportieve dag beleven. Natuurlijk willen zij ook graag meedoen aan de sponsorrun van De Viergang: zij zullen dit doen op donderdagmiddag 20 april, om 14.40 uur.

De opbrengst van de sponsorrun is deels voor het financiëren van het schoolkamp en deels voor het nieuwe project van de Belangenvereniging Aarlanderveen: “Samen kokkerellen, samen eten”. (TOM in de buurt)

In dit project gaan mensen die thuis niet meer kunnen of willen koken samen met vrijwilligers een gezonde maaltijd kokkerellen. Aansluitend wordt de maaltijd gezamenlijk gegeten. Doelstellingen zijn contacten, gezelligheid en gezonde voeding.

Met het geld kunnen bijvoorbeeld grote pannen gekocht worden; het vervoer van mensen die slecht ter been zijn; biologische groenten kopen.

De Viergang
Jacob van Damstraat 24
2445 AE Aarlanderveen
T 0172 - 574 173 / 523 003
deviergang@scopescholen.nlSCOPE scholengroep© 2013 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders