agenda

Er zijn geen naderende evenementen.

Open dag: 16 maart

Basisschool De Viergang, peuteropvang en kinderdagverblijf De Molenkiek openen de deuren!

Dat aan de rand van het dorp in Aarlanderveen basisschool De Viergang staat, is bij iedereen vast wel bekend, maar bent u wel eens binnen geweest? Dat kan geheel vrijblijvend op donderdag 16 maart aanstaande. Tussen 9.00 en 11.30 uur staan de deuren van de school aan de Jacob van Damstraat open voor alle belangstellenden die overwegen om hun kind(eren) op deze school aan te melden! 

‘Bij ons op school staan alle lokalen in open verbinding met elkaar, waardoor de hele school in één oogopslag te overzien is. Tijdens de werkmomenten hebben de kinderen geen vaste plek maar zogenaamde flexplekken. Ze werken in verschillende ruimtes en op verschillende plekken en mogen daar hun eigen keuzes in maken. De leerkrachten kunnen hen hier natuurlijk in begeleiden. Deze manier van werken biedt de kinderen veel mogelijkheden om samen te werken en zo van en met elkaar leren.’

U kunt deze ochtend niet alleen kennis maken met de basisschool, ook de peutergroep en het kinderdagverblijf van De Molenkiek stellen hun deuren graag open. De Viergang biedt namelijk al deze faciliteiten onder 1 dak en dat is uniek, dus komt gerust eens kijken.

Door even binnen te lopen, kunt u zich laten informeren over onze werkwijze en organisatie binnen deze 3 organisaties. Elk heel uur wordt er algemene informatie gegeven over de school: waar staan wij voor, wat hebben wij te bieden en hoe doen wij dat? Daarnaast staan de klassendeuren open en kunt u rustig een kijkje nemen in al onze groepen!

Schrijf het dus nu alvast in uw agenda: donderdag 16 maart, tussen 9.00 en 11.30 uur, voor iedereen die onze school graag eens leert kennen.

U bent van harte welkom!

Basisschool De Viergang
Jacob van Damstraat 24
Voor meer informatie: 0172 574173 (Annet Kramer)

De Viergang
Jacob van Damstraat 24
2445 AE Aarlanderveen
T 0172 - 574 173 / 523 003
deviergang@scopescholen.nlSCOPE scholengroep© 2013 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders